lørdag den 12. marts 2011

BOOK OF ME

Så er jeg her igen.. :)

Jeg har tilmeldt mig Karen Grundberg's online kursurs på bigpicture scrapbooking kurset hedder Finding your way, og det er et rigtig spændende8 ugers kursus, hvr hun tager hvert element i et LO op hver uge..  og så skal man på en måde analysere hvad der kommer nemmest til en og på den måde komme til at findeens egen vej.. eller sagt på en anden måde finde den stil af scrapboooking man er mest tryg ved:)

Selv om jeg stadig er forholdsvis ny i rent faktisk at lave Layouts, så synes jeg jeg får rigtig meget ud af kurset..

Karen forslår at man som forsøg laver 1 LO om dagen i ca. 20 dage eller mere.. vi er nu i uge tre og min hverdag har ikke rigtifindbudt til det, men nu har jeg besluttet at jeg i det mindste vil forsøge at have det som mål.. så nu må vi se om  der kommer en masse her på bloggen, eller om jeg slet ikke kan holde det :)

Mit første LO i forsøget har faktisk været undervejs i en uge nu.. dvs. det er over en uge siden jeg syede i kanten på billedet.. men hva'.. det er blevet færdigt ikke perfekt men færdigt nok til at jeg er tilfreds:)

Farverne er ikke så tydelige men det var svært at få ordentligt lys.. Jeg ved at borderstippen er fra Sassafrass lass og det samme er blomsterne.. det gule papir mener jeg er bagsiden af noget ocktober afternoon..

Layoutet skal være forsiden af mit album, har længe haft tanken at det måtte jeg få lave, og nu er det gjort så det er super! :)

Rigtig dejlig lørdag til jer alle!..

Mia

2 kommentarer:

  1. Sikke et super lækkert LO!! Jeg er også på kurset - og famler mig frem med dårligt engelsk inde på forummet - tihi :) Men er vild med Karens kurser i det hele taget - hun er super dygtig... Og proces-orienterede kurser, er lige mig :)

    SvarSlet
  2. Det er et flot LO. Det er en flot opsætning og flot med syningen.

    SvarSlet